Start 2 Sleep ®

Time sleep Bergamo

Met deze box van Time 2 Sleep® haalt u kwalitatief slaapcomfort in huis. Voor de beste prijs.

Het hoge comfortgevoel, de gedetailleerde afwerking en de stevigheid van deze boxspring staan garant voor een jarenlang, ergonomisch slaapcomfort.Start 2 Sleep ® kan verkregen worden in verschillende modellen en wordt afgewerkt met het hoofdbord, de matras en de bekleding van uw keuze.

U combineert naar believen boxspring, hoofdbord, matras,… Op die manier kan u uw slaapcomfort samenstellen zoals u het wil!

1. Kies uw boxspring

Start 2 Sleep ® kan verkregen worden in drie uitvoeringen: de 23 cm hoge boxspring 2300, de 30 cm hoge boxspring 3000 (hoogte zonder matras en zonder poten) en de elektrische boxspring 6000, telkens verkrijgbaar in één- of tweepersoons-uitvoering.

Hiernaast vindt u een overzicht van de verschillende boxspringmogelijkheden. Ze zijn verkrijgbaar in de afwerking van uw keuze (kleur, stof, model van het hoofdbord).

Time sleep hoofdborden

2. Kies uw hoofdbord

De boxsprings van Start 2 Sleep ® kunnen gecombineerd worden met 5 verschillende, tijdloze hoofdborden. Telkens afgewerkt met de bekleding van uw keuze.

De (staande) hoofdborden worden uiterst handig aan het bed vastgemaakt en zorgen voor het karakter van uw bed. Ze zijn één voor één afgewerkt volgens de regels van de kunst en onderscheiden zich onderling door hun vorm.

3. Kies uw pootje

De poten vormen de basis van je bed. Daarom koos Time 2 Sleep® voor een stevige houten poot om onder deze boxsprings te plaatsen.

De poten hebben een hoogte van 6, 10 of 16 cm (zichtbaar of verborgen), zodat u de hoogte van uw bed kan aanpassen aan uw persoonlijke wensen. De poten zijn verkrijgbaar in 3 kleuren: natuur, zilver en wengé.

5. Kies uw matras

Last but not least, de matras. Uw bed mag ergonomisch nog van zo’n hoge kwaliteit zijn, wanneer uw matras niet voldoende ondersteunt, zal uw slaap van slechte kwaliteit zijn.

Daarom stellen we bij Start 2 Sleep ® 2 ergonomisch hoogstaande matrassen voor met elk hun eigenheid. U kiest al naargelang uw voorkeur. Wij garanderen je dan weer een gezonde lighouding en een verkwikkende slaap.

Om u het slaapcomfort te garanderen dat u verlangt, kiest Time 2 Sleep® telkens voor een pocketverenkern in elke Start 2 Sleep ®-matras. Deze kern vormt zich, waar nodig, naar het lichaam en zorgt voor een optimale ondersteuning. De 7 comfortzones zorgen voor extra comfort in de heup- en schouderzone. Bovendien bieden de honderden veerzakjes een perfecte ventilatie bij ieder indrukking of beweging op de matras.

Budget

Start sleep matrassen Budget pocket PU hoes

De Budget-matras is het instapmodel in het Start 2 Sleep ®-gamma. Het is een goede matras die u samen met uw boxspring de nodige ondersteuning biedt tijdens uw slaap

Smart

Start sleep matrassen Budget pocket PU hoes

Voor wie dat ietsje meer ligcomfort wenst: de Smart-matras. De comfort-laag in HR neemt volledig uw lichaams-vorm over en bezorgt u de perfecte lighouding.

BudgetSmart
hoogte20 cm22/23 cm
kernpocketveren 300 m2pocketveren 375 m2
comfortzones77
comfortlaagPUHR / VISCO / GEL
hoesafneembare dubbeldoek hoesafneembare dubbeldoek hoes met 4 handvaten
hardheidM / FS / M / F / XF
ééndelig/ tweedeligmono (of duo mits meerprijs)mono (of duo mits meerprijs)

6. Kies uw opties

Start 2 Sleep ® voorziet verschillende producten die uw leven nog aangenamer maken. Handige nachttafels of een hemelse topper zorgen ervoor dat het heerlijk vertoeven is in uw slaapkamer.

Nachttafel

Nachttafel

 • Breedte: 43,5 cm
 • Hoogte: 49,5 cm
 • Diepte: 39 cm

Extra breed hoofdbord

 • 200/220 cm
 • 240 cm

Topper

Topper Latex/ Visco/ HR L 200/210 cm: 70/80/90 cm mono | 140/160/180 cm mono

MatrasHoofdbord
90/120/140/160/180 x 200/210 duoBudget 20 cmMagic / Trento / Bergamo / Verona / Rondo
Smart 22/23 cmMagic / Trento / Bergamo / Verona / Rondo

7. Kussens en dekbedden

Time 2 sleep® biedt u een zeer uitgebreid aanbod aan donsdekens en synthetische dekbedden in verschillende afmetingen.

Ergonomische hoofdkussens: Vulling Comforel & Nature Bamboo ® en neksteun in Vita Talalay latex. Het iets wat steviger kussen.

Donskussens: Combinatie van veren en dons. De schoudercontour draagt bij aan optimale aansluiting van de schouders op het kussen.

Eco hoofdkussens: Vulling Comforel eco. Een wat steviger, anti-allergisch kussen met milieuvriendelijke vulling.

Time Sleep bedtextiel

8. Ruim assortiment bedtextiel

In onze winkels vindt u vast uw keuze uit het enorme aanbod modieus bedtextiel van de hoogste kwaliteit :

 • lakens
 • hoeslakens
 • kussenslopen
 • bedspreien
 • plaids
 • sierkussens

U vindt er eveneens matras- en kussenbeschermers.

“De beste manier om in te slapen is jezelf wijs maken dat het tijd is om op te staan.”

timesleep voeten slapen footer

Groucho Marx

Amerikaans acteur 1895-1977

BETER SLAPEN MET TIME 2 SLEEP ®
Producent van goede nachtrust

© Copyright 2022 Alle rechten voorbehouden - Time2Sleep - Zit - Idee (NV) BE0427.833.148